2021-01-04 16:12:06• hírek • Bede Emőke

Civil ruhás járőrökre is számítani kell

A hatóság emberei a január 1–3. közötti időszakban is folytatták azon ellenőrző akciójukat, melynek nem titkolt célja, hogy szemügyre vegyék, betartja-e a lakosság a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett óvintézkedéseket.

A rendőrök mellett a megmozdulásban részt vettek a helyi rendőrök, a határrendészek és a csendőrök is. A csapat ez alkalommal is a legforgalmasabb helyszíneket vonta górcső alá, tehát lehetett velük találkozni például a Szatmár megyei bevásárlóközpontokban és a tömegközlekedési eszközön is.


A három nap alatt összesen 372 helyszínt és 81 tömegközlekedési eszközt ellenőriztek, az igazoltatott személyek száma pedig meghaladta a 4.600 főt, ám végül mindösszesen csak 288 személyt kellett azért megbírságolni, mert nem tartotta be a járványügyi óvintézkedéseket. A rájuk kiszabott bírságok összértéke 44.500 lej – tudatta legfrissebb közleményében a hatóság.


A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség ismételten arra szólítja fel az állampolgárokat, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat, hiszen ezzel nem csak saját, de mások egészségét is védik. Ugyanakkor nem titkolják azt sem, hogy a továbbiakban is fognak szervezni hasonló akciókat, melyekben nem csak az uniformist viselő rendőrök, de civil ruhás kollégáik is részt vesznek majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: